dilluns, 20 de desembre del 2010

HDR o la cuina de moltes fotos

Catedral de Tortosa
Abans, a moltes cases, els homes, i algunes dones, se la passaven tancats en un cuarto fosc on només hi havia una bombeta vermella. No és que fessin coses prohibides, ni que tinguessin el xarrampió, és que estaven "revelant". Avui, amb el digital, els "reveladors" se la passen durant hores i hores asseguts al davant d'un ordinador. Llibres i més llibres, fòrums, trucades, missatges ... tot per un abans i un després. I quantes hores pacients a l'hora de triar qualsevol gadget que sembli imprescindible, perquè això si, sembla ser que és una religió que alguns només poden practicar si al seu costat hi duen una companya, o un company, fidels i amb cara de despistats.
Catedral de Tortosa 2

3 comentaris:

Galderich ha dit...

Jo també era devot de la llum vermella... fins que vaig veure la llum del fotoxop

Mireia ha dit...

Jo sóc un desasatre, sovint no les retoco ( encara no sé massa com va) i les penjo tal com ragen. Tot un faig igual, els escrits que penjo a un blog i les fotos de l'altre.

Em feu una enveja ser tant pacients!

Clidice ha dit...

Galderich i si només fos el fotoxop rai! que veure el "quefe" mitja hora per fotografia, ni te cueng! :P

Mireia només sóc una aprenent, sortosament sempre n'hi ha que en saben molt al meu voltant. Quan vaig començar a la ràdio algú em va dir: no ho has de saber tot, només has de tenir els telèfons dels qui ho saben ;) O sigui que vaig fent tastets i, quan em cal ... bé, me n'aprofito vilment. Això si, convido a sopar eh! :D