dilluns, 6 de juny del 2011

Res a veure ...

amb l'anterior entrada. Però és que quan et mous pel món amb una càmera acabes tirant a tort i a dret, moltes vegades per avorriment inclús. A Windhoek, dalt del camió, mentre esperàvem que tornessin els que havien anat a comprar queviures, a part de saludar a tothom que passava i ens saludava - Guten morgen madam - i nosaltres - guten, guten, ei, això no és alemany? - fotografiàvem "coses" i sempre, acabes trobant un bon motiu per fer l'acudit fàcil. Però és que això ja ho tenen les llengües, t'ho posen al punt.
Imagino que, per estalviar-nos aquestes gracietes, en les nostres matrícules no hi ha vocals. I és que, francament, no em veig portant aquesta matrícula. Massa fàcil l'acudit, ai.

6 comentaris:

El porquet ha dit...

I a la matrícula del davant que hi duia?....

Galderich ha dit...

Aquesta matrícula és una provocació! I a més en un cotxe que es diu "Jetta"!

Eduard ha dit...

Smepre que passen coses d'aquestes en les matricules dels cotxes em pregunto si se'n donen compte quan els fan sortir de la planta. Suposant que se'n adonessin, em seria divertit saber si riuen o pateixen.

òscar ha dit...

Mentre a l'interior del cotxe no hi hagi l'iman aquell amb la foto dels nens i la frase "Papá (o Mamá) no corras", tot ho trobo normal. :)

Casiopea ha dit...

Aquesta mena de persiana que porta al vidre, ves, no m'acaba de fer el pes. Per la resta bé, no?

SAP ha dit...

el cotxe fanculástico!